Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 12078 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12078 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Witam, Po raz kolejny zamawialiśmy zakupy , jesteśmy bardzo zadowoleni jak i z zapakowania zakupów z wielką starannością, jak również z produktów. Na pewno skorzystam jeszcze nie jeden raz . Pozdrawiam , 2021-04-19 07:36:41
Opinie klientów dodomku.pl polecam, jak zawsze zapakowane perfekt i w terminie dostarczone. , 2021-04-19 05:14:23
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane, termin dotrzymany, jakosc towarow bez zastrzezen , 2021-04-18 09:38:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, z jednym wyjątkiem. Strogonow dotarł w uszkodzonym opakowaniu i zawartość wyciekła do kartonu. Ale myślę, że to wypadek przy pracy, bo zawsze było wszystko super. , 2021-04-18 09:24:25
Opinie klientów dodomku.pl Byłam zaskoczona jak szybko zamówione produkty dotarły do mnie. Fantastycznie polecam , 2021-04-17 20:45:11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko excellent dostarczone, jestem bardzo szczęśliwa, że was znalazłam w internecie! , 2021-04-17 20:33:46
Opinie klientów dodomku.pl Juz trzeci raz zamawiam i jest super dziekuje bardzo za mozliwosc kupowania polskich produktow , 2021-04-17 19:52:25
Opinie klientów dodomku.pl super szybka wystawa, dobre i swieze! , 2021-04-17 19:51:42
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super zapakowane plus szybka dostawa. Polecam , 2021-04-17 14:38:23
Opinie klientów dodomku.pl To nie był mój pierwszy zakup. Mogę polecić zarówno jakość produktow jak i staranność ich pakowania. Z pewnością skorzystam w najbliższej przyszłości. Wielki plus za możliwość dostarczenia w sobotę. , 2021-04-17 12:56:42
Opinie klientów dodomku.pl komunikacja e-mailem jest super , produkty dostarczone bardzo dobrej jakosci , dzieki , 2021-04-17 12:08:05
Opinie klientów dodomku.pl W tych trudnych czasach proste zakupy. Korzystałem, korzystam i będę korzystał. Polecam. , 2021-04-17 12:07:05
Opinie klientów dodomku.pl Towar super, dostawa błyskawiczna. Polecam , 2021-04-17 11:58:16
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie zapakowane. Brakowało listy zakupów, wszystko zgadzało się i było zgodne z moim zamówieniem. Dobra jakość produktów, ekspresowa dostawa. Warto pokochać ten sklep. , 2021-04-17 11:45:46
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko ! Polecam , 2021-04-17 11:35:23
Opinie klientów dodomku.pl polecam,wszystko super , 2021-04-17 11:02:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super spakowane, bardzo szybka przesyłka, Polecam!!! , 2021-04-17 10:42:08
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem wszystko OK.. , 2021-04-17 10:35:22
Opinie klientów dodomku.pl Artykuły znakomitej jakości,ładnie,starannie spakowane,pomysłowo i fajnie poukładane.Chemia dobrze,dokładnie oddzielona od produktów spożywczych.Żywność świeża.Mogę tylko bardzo serdecznie podziękować za pracę,bardzo polecam sklep.Kurier jak najbardziej, wspaniale pracuje.Zawsze miły,grzeczny.Na poziomie.Bardzo gorące dziękuje.Pozdrowienia dla wszystkich pracowników i wielkie,cieplutkie dziękuję.Nigdy mnie nie zawiodło wykonanie zamówienia.Zdaję sobie sprawę,jak wiele trudu kosztuje dobrze,dokładnie i starannie wykonana praca.Bardzo dziękuje.Pozdrawiam i z pewnością będę korzystać z możliwości robienia zakupów w waszym sklepie.Polecam także wszystkim korzystanie z usług kurierskich.Dzięki. , 2021-04-17 10:12:36
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! , 2021-04-17 09:19:57
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa na drugi dzień, wszystko perfekcyjnie spakowane. Polecam. , 2021-04-17 08:49:12
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wspaniale! , 2021-04-17 08:28:07
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko bardzo w porządku , 2021-04-17 08:15:08
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-04-17 07:48:04
Opinie klientów dodomku.pl 1A!!! , 2021-04-17 07:30:31
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5