Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 17903 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 17903 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za dobrze zapakowane produkty.milo u was jest robić zakupy. , 2024-04-19 18:58:05
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep polecam , 2024-04-19 18:27:26
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje bardzo,jak zawsze wszystko perfekcynie.Pozdrawiam serdecznie , 2024-04-19 17:36:46
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak najbardziej w porządku. , 2024-04-19 16:50:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo ładnie popakowane, jestem zadowolony z dostawy. Na pewno nie pierwszy raz kupuję w tym miejscu , 2024-04-19 16:15:40
Opinie klientów dodomku.pl Paczka świetnie spakowana i dostarczona w terminie. Dziękuję bardzo!!! , 2024-04-19 10:02:07
Opinie klientów dodomku.pl Starannosc opakowania, termin, kultura osobista pracownikow z ktorymi mialam kontakt wszystko na wysokim poziomie , 2024-04-19 06:49:08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze , bez zarzutow... , 2024-04-18 20:12:05
Kurier nie z DHL , tylko z poczty , rzucil przesylke przed wejsciem i odjechal....Skandal ...Po ponad 40 -u latach pobytu , jestem przyzwyczajony do wloskiej kultury osobistej... 2024-04-18 20:18:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, produkt zgodny z ofertą, polecam :) , 2024-04-18 10:54:16
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze super, polecam , 2024-04-18 10:29:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-04-18 09:14:48
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super spakowane,mega szybka dostawa polecam , 2024-04-17 18:12:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko doszło w całości, nic się nie zgniotło nawet serki wiejskie. , 2024-04-17 16:35:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty są zgodne z tymi, które zamawiałem. , 2024-04-17 15:10:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Wszystko idealnie zapakowane, żadnych strat. Będę polecać! , 2024-04-17 11:05:23
Opinie klientów dodomku.pl AWIETNA , 2024-04-17 10:48:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze starannie zapakowane, produkty dobrej jakości. Polecam ! , 2024-04-16 19:16:15
Opinie klientów dodomku.pl Witam. Zakupy u państwa to czysta przyjemność.jeszcze tu wrócę. , 2024-04-16 19:06:01
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty jak zawsze świeże i starannie zapakowane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. , 2024-04-16 16:16:59
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję dziękuję dziękuję dla firmy za pakowanie za produkty. Pozdrawiam , 2024-04-16 14:41:57
Opinie klientów dodomku.pl Paczka super zapakowana. Towary zapakowane osobno, te które potrzebują chłodu są zapakowane z zamrożonymi butelkami wody. Super , 2024-04-16 12:31:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam już zamówienie uzupełniające. Pozdrawiam. , 2024-04-15 11:16:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony , 2024-04-15 10:23:06
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze ok , 2024-04-15 10:04:02
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziekuje.Wspaniala obsluga.Dobra robota.Wszystko super!Jedzonko znakomite. , 2024-04-14 13:30:12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-23
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5