Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 6627 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6627 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko SUPER. DZIĘKUJĘ , 2019-11-15 22:24:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, szybka dostawa w podanym precyzyjnie czasie. , 2019-11-15 21:04:27
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiam już po raz kolejny i wszystko jest idealnie. Zamówiłam rano w czwartek a miałam już paczuszke w piątek o 12 rano. Polecam!!!! , 2019-11-15 19:30:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybo i dobrze spakowany zakup. Dostarczony w pełni zabezpieczony i kompletny. Bardzo polecam zakupy. Znakomity wybór produktów. , 2019-11-15 17:02:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane. Niestety brakowało w paczce zamówionego przysmaku dla psa. Reklamacji składać nie będę, ponieważ zdarzyło się to 1 raz, a kwota też nie była duża , 2019-11-15 15:05:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Polecam. , 2019-11-15 14:01:51
Opinie klientów dodomku.pl Kupuję w tej Firmie od kilku laty, z każdą dostawą towar zapakowany jest coraz bardziej perfekcyjnie. Bardzo dziękuję. , 2019-11-15 13:51:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super zabezpieczone. Zamowienie kompletne. , 2019-11-15 12:20:38
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony z zakupów,Firma na medal,na miano Mister Handlu.Dostawa realizowana bardzo sprawnie,dzisiaj zamówienie na następny dzień dostawa,przesyłka pakowana na medal,wszystko przychodzi w stanie bardzo dobrym,klient traktowany jak "panisko",kontakt z Firmą bardzo dobry,jestem bardzo zadowolony z zakupów i dogodność w ich załatwianiu,co szczególnie jest wielkim udogodnieniem dla osób starszych.Dziękuję za to serdecznie.Walter , 2019-11-15 06:35:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowano z dużą starannością i dostarczono na czas. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w "dodomku". Na pewno do Was wrócę. , 2019-11-14 22:52:24
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2019-11-14 20:02:38
Opinie klientów dodomku.pl wszystko gra * poza jajkami ale moglem to przewidziec , ale polecam solidnie zapakowane no moze po za tymi jajkami :P , 2019-11-14 16:35:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze super, korzystam naprawdę często! , 2019-11-14 15:48:00
Opinie klientów dodomku.pl Szybko sprawnie profesjonalnie ,wszystko świeże .Dobrze zapakowane
Serdecznie polecam
, 2019-11-14 15:43:31
Opinie klientów dodomku.pl Pakowanie wyjątkowo perfekcyjne.Brawo, , 2019-11-14 14:34:49
Opinie klientów dodomku.pl PERFEKCYJNIE ZAPAKOWANE/KURIER DPD JAK ZWYKLE NIEZAWODNY//POLECAM MOJĄ ULUBIONĄ FIRMĘ DO DOMKU , 2019-11-14 14:21:05
Opinie klientów dodomku.pl Super!!!! , 2019-11-14 14:13:32
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze idealnie. od zamowienia do odebrania mnej niz doba a od Was do Kalisz szmat drogi.Dziekuje. , 2019-11-14 14:07:14
Opinie klientów dodomku.pl super sklep .Profesjonalna obsługa , 2019-11-14 11:06:53
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna. Wysłana szybko, doręczone w nienaruszonym stanie , 2019-11-14 10:46:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2019-11-14 09:20:52
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle wszytsko na najwyzszym poziomie!!! , 2019-11-14 08:57:26
Opinie klientów dodomku.pl Dostarczone Na czas, starannie zapakowane , 2019-11-14 08:04:16
Opinie klientów dodomku.pl Najlepszy kurier, bardzo miły :) , 2019-11-14 07:35:24
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie... Przesyłka super zapakowana... Polecam. , 2019-11-13 21:35:13
koszyk z zakupami
zwiń koszyk