Kundenmeinungen

Bewertung 4.7 / 5
Durchschnitt von: 8834 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8834 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle szybko, sprawnie, dobra jakosc, polecam , 2020-07-07 13:49:19
Opinie klientów dodomku.pl wszystko estetycznie i starannie zapakopwane.
lzawartość paczki zgodna z zamówieniem.
Będę korzystać z usług i polecam wszystkim.
, 2020-07-07 13:06:33
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze wszystko ok , 2020-07-07 11:41:05
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko OK! , 2020-07-07 11:27:43
Opinie klientów dodomku.pl dodomku.pl to 5/5 gwiazdek , 2020-07-07 10:22:50
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczony w terminie , jakość znam z poprzednich dostaw, to solidny dostawca. , 2020-07-06 19:46:31
Opinie klientów dodomku.pl Polecam zakupy w dodomku.pl. Szybko i sprawnie. , 2020-07-06 12:43:06
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła ekspresowo,na następny dzień towar był już u mnie.Polecam , 2020-07-06 08:33:03
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie super pod kątem jakości pakowania, dostawy i produktów. , 2020-07-06 08:27:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Paczka ładnie zapakowana. Została dostarczona ekspresowo , 2020-07-05 08:54:03
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, profesjonalna obsługa klienta. Dziękuje i Pozdrawiam , 2020-07-03 16:35:59
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra obsługa i błyskawiczna polecam , 2020-07-03 14:22:18
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki//// , 2020-07-03 14:12:48
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie spakowana w dwu częściach, błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję, zadowolona , 2020-07-03 13:40:23
Opinie klientów dodomku.pl Super jak zawsze , 2020-07-03 12:24:41
Opinie klientów dodomku.pl Mega szybką wysyłka bez zarzutów polecam , 2020-07-03 12:00:54
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była bardzo perfekcyjnie za pakowana i jestem bardzo zadowolony z firmy dodomku , 2020-07-03 11:06:55
Opinie klientów dodomku.pl Produkty były zapakowane na styk, przez co opakowanie plastikowe zupy uległo pęknięciu i część zawartości wypłynęła.
2 butelki mleka były umieszczone poza oddzielnym kartonem z wkładami mrożącymi.
Wkłady stanowiły jedynie 2 małe butelki z wodą, zdecydowanie za mało do objętości produktów wymagających chłodzenia.
, 2020-07-03 09:50:49
Opinie klientów dodomku.pl Mimo złych doświadczeń z firmą kurierską, kolejny raz paczka tak zapakowana, że dotarła w całości ;)
Perfekcyjnie.
, 2020-07-03 08:13:25
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów. Wszystko dostarczone w doskonałym stanie. , 2020-07-02 23:02:07
Opinie klientów dodomku.pl ok , 2020-07-02 16:32:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo Polecam uslugi DoDomku.pl, mega profesionalizm,starannie zapakowane produkty I bardzo przystepne ceny dostawy! , 2020-07-02 16:17:23
Opinie klientów dodomku.pl Super . Dziekuje calej ekipie. , 2020-07-02 16:12:29
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka zapakowana starannie w miarę możliwości zabezpieczona stosownie do asortymentu , 2020-07-02 15:37:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super. , 2020-07-02 14:56:08
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-07-09
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5