Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 11582 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11582 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, zgodnie z zamówieniem, świetnie i bezpiecznie zapakowane. , 2021-03-07 23:31:10
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za dostarczenie na czas perfekcyjnie zapakowanych produktow. , 2021-03-07 19:07:33
Opinie klientów dodomku.pl szybka przesyłka, bardzo starannie zapakowana, bogaty asortyment , 2021-03-07 11:04:31
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienia realizowane są bardzo szybko a jeszcze szybciej dostawa. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy internetowej. Polecam ją wszystkim goraco. , 2021-03-06 17:32:50
Opinie klientów dodomku.pl super obsługa , 2021-03-06 17:10:28
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie zapakowane, wszystko świeże i dobrej jakości, błyskawiczna dostawa. B Polecam. , 2021-03-06 17:05:08
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, dziekuje, Anna , 2021-03-06 16:49:29
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziekuje za dostarczenie zakupow ,jestem pod wielkim wrazeniem ,wszystko profesinalnie zapakowane kazdy produkt osobno co wnioskuje o pelnym profesjonalizmie jestem bardzo mile zaskoczona .Zakupy dostarczone na czas ,dziekuje serdecznie. , 2021-03-06 14:56:32
Opinie klientów dodomku.pl nie wszystkie produkty zamówione zostały zrealizowane ,niektóre produkty uszkodzone nie nadają się do użycia nie polecam tego sklepu , 2021-03-06 13:10:11
Opinie klientów dodomku.pl super spakowane -nic nie uszkodzone.Dostarczona w idealnym stanie , 2021-03-06 12:00:16
Opinie klientów dodomku.pl Produkty swieze bardzo dobrej jakosci wszystko zgodnie z zamowieniem Tylko kurier wrzuca paczke na posesje przez ogrodzenie mimo tasmy z napisem fragile , 2021-03-06 11:59:19
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze jestem zadowolona. Tym razem paczka zaginęła i Pan sam do mnie dzwonił. Zawsze można się dogadać i ja zawsze jestem mega zadowolona i zawsze na 6!! , 2021-03-06 11:58:01
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko.super! , 2021-03-06 11:37:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie spakowane.i świeże. , 2021-03-06 11:37:17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dostarczona na następny dzień. Wszystko starannie zapakowane, jeszcze coś gratis Super. Będę korzystać i polecać. , 2021-03-05 22:36:07
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa ok, , 2021-03-05 22:25:10
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa szybka ale przesyłka kurierska niestaranna , 2021-03-05 22:23:49
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarla szybko,wszystko perfekcyjnie zapakowane,super ze wysylacie za granice,dziekuje , 2021-03-05 19:12:22
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję bardzo Paczka doszła w idealnym stanie i wszystkie produkty są wysokiego gatunku! Wielkie brawa dla Waszego profesjonalizmu ! Serdeczne pozdrowienia! , 2021-03-05 13:34:23
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja, uklony za opakowanie przesylki. Super ekstra szybka wysyłka. Jak zawsze jestem z dostawy zadowolona. Polecam z całego serca . Pozdrawiam , 2021-03-05 13:11:06
Opinie klientów dodomku.pl Zadowolona...przyszlo na czas i napewno bede jeszcze zamawiac. Polecam! , 2021-03-05 13:09:32
Opinie klientów dodomku.pl Szczerze polecam! Dostawa już następnego dnia, produkty porządnie zapakowane i to ekologicznie, bo w kartonowe opakowania. Duży wybór produktów. , 2021-03-05 11:37:08
Opinie klientów dodomku.pl Pieknie zapakowane,towar dobry. , 2021-03-05 11:21:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, w dobrej cenie. , 2021-03-05 10:53:27
Opinie klientów dodomku.pl Wspaaaaaaniale wszystko , 2021-03-05 10:16:41
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-03-10
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5