Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 12478 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12478 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Na poczatku wszystko bylo w porzadku, ale od jakiegos czasu uslugi sa fatalne. Jajka potluczone, zadnego zabezpieczenia towarow szybko psujacych sie. Czas dostawy inny niz przy skladaniu zamowienia. Fatalna obsluga. To bylo moje ostatnie zamowienie , 2021-06-18 15:58:39
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKO SUPER!!!!W ZGRZEWKACH , 2021-06-18 15:39:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie i estetycznie zapakowane produkty. Słowa uznania dla mistrza pakowania. Podziękowanie za fantastycznie zrealizowane zamówienie - żaden produkt z dwóch dużych paczek nie został uszkodzony. Serdeczne pozdrowienia dla dodomku.pl. Po raz kolejny polecam ten sklep. , 2021-06-18 12:11:38
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, miło, idalnie. Nie pierwsze i nie ostatniej zakupy :) , 2021-06-18 11:30:33
Opinie klientów dodomku.pl Bravo dla zalogi! Super service i super produkty. Do Grecji za 7 dni bez problemow. Polecam!!! , 2021-06-17 12:48:47
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo szybka dostawa. Wszystkie produkty bardzo dobrze zapakowane. Nawet jajka zostały dostarczone w idealnym stanie. Jak najbardziej polecam. , 2021-06-17 10:47:07
Opinie klientów dodomku.pl Paczka spakowana perfekcyjnie, cały towar przyjechał w stanie idealnym! Zgłaszam, że firma InPost nie przesłała wiadomości z n-rem telefonu do kuriera, proszę więc o spowodowaniw, aby w dniu następnej dostawy taka informacja była dostępna , 2021-06-17 09:50:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie. Dziekuje , 2021-06-16 21:21:19
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia szybka, artykuły pakowane osobno w tekturkę falistą i zgrzane w folię. Wszystko zabezpieczone przed przesuwaniem w kartonie. Profesjonalnie. Gratuluję jakości. , 2021-06-16 20:16:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie zapakowane i dostarczone ekspresowo , 2021-06-16 14:54:30
Opinie klientów dodomku.pl Super !!! Polecam, wszystko pięknie zapakowane schłodzone , 2021-06-16 13:03:44
Opinie klientów dodomku.pl opakowanie aż zbytnio perfekcyjne, bo produkty takie jak : taśma biurowa przezroczysta opakowana w zgrzaną folię , włożona do małego pudełka, a małe pudełko do dużego pudła. Poza tym - bardzo pozytywnie i bez uwag. Błyskawiczna dostawa- mniej niż doba , 2021-06-16 12:59:53
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra i sprawną firma. Polecam , 2021-06-16 10:50:09
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem dostawa przebiegła bez zarzutu. Polecam , 2021-06-16 10:27:51
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona jak zawsze zapakowany towar troskliwie i wystarczająco . pozdrawiam. , 2021-06-16 09:58:29
Opinie klientów dodomku.pl Tak starannie zapakowana przesyłka to tylko od dodomku.pl , 2021-06-15 21:54:43
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep. Dobre produkty w rozsądnych cenach. Szybka wysyłka. Bardzo gorąco wszystkim polecam. , 2021-06-15 17:44:28
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo mi się podoba państwa obsługa jestem bardzo zadowolona , 2021-06-15 17:33:40
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-06-15 13:35:12
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa , paczka OK! , 2021-06-15 11:25:54
Opinie klientów dodomku.pl Fantastyczna obsluga jak zawsze bardzo dziekuje , 2021-06-14 20:42:59
Opinie klientów dodomku.pl Paczka przyszła bardzo szybko wszystko super zapakowane .Polecam i będę nadal korzystala , 2021-06-14 18:11:04
Opinie klientów dodomku.pl Proszę Państwa, dostałam informację, że moje zamówienie zostało doręczone, a wcale tak nie jest. Cały czas czekam i to nie pierwszy raz takie informacje otrzymuję. Proszę się wywiązać z dostarczenia zamówienia. , 2021-06-14 16:27:59
Opinie klientów dodomku.pl Powiedzieć, że zakupy zostały zapakowane perfekcyjnie to nic nie powiedzieć. Jestem w szoku. Światowy poziom. , 2021-06-14 16:07:45
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie i do domu. Polecam , 2021-06-14 11:37:36
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-06-21
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5