Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 5797 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5797 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Super podejście do zakupów , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Do pakowania i pracownika pakującego nie mam najmniejszych zastrzeżeń, za to do kuriera DPD już tak! Cały dzień w domu z dziećmi, a panu kurierowi nie chciało się obejść budynku dookola i zadzwonić do drzwi. Przerzucil paczkę przez bramkę w ogrodzie! Dobrze, że produkty były dobrze zapakowane, bo padało i jakież było moje zdziwienie gdy po deszczu znalazłam w ogrodzie całkowicie mokra paczkę :/ , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty dotarły bez uszczerbku. Na czas , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Jestem szczerze zaskoczona. Szybka dostawa, perfekcyjnie zapakowane produkty. Trochę się zeszło z rozpakowaniem ale warto. Na przyszłość mam pewność że mogę zamówić bez obawy o uszkodzenie. Napewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie. Polecam , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Zamówiłam 4x mleko hipp ha 1, jestem bardzo zadowolona promocyjną cena, ale również szybką dostawa. Polecam , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie. Polecam , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Wielkie,cieplutkie dziękuję za spakowanie i doręczenie przesyłki.Wdzięczność wszystkim osobom,które zajmowały się kompletowaniem paczki.Starannie,ładnie,elegancko.Szybka realizacja zamówienia.Bardzo dziękuję. , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Dobrze zabezpieczone. Wszystko ok. Polecam , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Zamawialam pierwszy raz z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko na czas i bardzo mili dostawcy. Polecam i bede korzystac czesciej. Dziekuje za super serwis. , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Otrzymałam przesyłkę, dostałam maila że mogę zapłacić kartą, niestety takiej możliwości nie było, dobrze że teściowa miała pieniądze przy sobie! , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Nie było dobrze zabezpieczone i slkukly się 4 słoiki. Reklamacja wysłana.
Chociaż tyle, że zostały spakowane gratisy, bo w ostatnim zamówieniu były na liście, a nie było w pudle.
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszytsko super, Zamówienie doszło w 2 dni :)
Polecam
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka, paczka idealnie zapakowana , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje,paczka dotarła.Miłe chłopaki z Ukrainy,żalmi ich powinni mieć wózki do transportu towaru. , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Szybko. Megaszybko
Polecam !!
Dziękuję i pozdrawiam
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Straszna lipa, składasz zamówienie dostajesz zamówienie następnie informacje o nadpłacie?? dziwne - kiedy dostajesz paczke z twoim zamówieniem okazuje się że brak jednego produktu. Po wysłaniu maila dostajesz informacje że była nadpłata bo nie mieliśmy tego produktu:) i dlatego była nadpłata hahaha Nikt wcześniej cie nie poinformuje że czegoś nie dostaniesz. Po prostu dostaniesz informacje o zwrocie jakiejś kwoty następnie dostaniesz paczke w której brakuje produktów które zamówiłeś - bardzo średnio to działa ! Dostawa też trwa długo 3 dni a miejsce zamieszkania od firmy do domku to około dwudziestu kilku kilometrów:) , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka ekspresowa i dziękuję bardzo ślicznie za gratisik.
Polecam!
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! dziękuję :) , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Uwielbiam robić zakupy w dodomku.pl . Zamówione produkty trafiają do mnie w 24h. Kurier DPD - znakomity. Wiem, kiedy się go spodziewać. POLECAM , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Super, szybko, polecam , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalne podejście do klienta.
Ekspresowa realizacja.
Polecam.
, 2019-07-15
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny niezawiodłam się. Szybko i solidnie, polecam! , 2019-07-15
Opinie klientów dodomku.pl super sprawa, szybko i tanio, solidna firma. , 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze spakowana. Dostawa na czas. , 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl Po otworzeniu odebranej przeze mnie przesyłki, zobaczyłem w pudełku dostawczym ładnie zapakowane i ładnie ułożone wszystkie produkty.
Sklep 5 / 5 gwiazdek :)
, 2019-07-13
koszyk z zakupami
zwiń koszyk