Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 14607 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 14607 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, szybka dostawa, towar dobrej jakości , 2022-06-25 15:18:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, mega polecam ;) , 2022-06-24 17:45:00
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2022-06-24 16:28:01
Opinie klientów dodomku.pl SUPER OK , 2022-06-24 15:08:13
Opinie klientów dodomku.pl Paczka z nabiałem zamówiona wczoraj, dziś już przed południem trafiła do paczkomatu. Jak zawsze świetnie spakowana i dostosowana do warunków pogodowych (28 st.). , 2022-06-24 14:10:52
Opinie klientów dodomku.pl Spoko zamówienie :D , 2022-06-23 16:56:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było starannie zapakowane i dobrze zabezpieczone na czas podróży , 2022-06-23 11:21:35
Opinie klientów dodomku.pl THE BEST ! nie wiem skąd firma dodomku wydobyła tak niezwykle uzdolnione osoby do pakowania, dla nich szczególne BEST REGARDS :) , 2022-06-23 11:06:59
Opinie klientów dodomku.pl Jak w opisie, dobrze zapakowane, na czas, super! , 2022-06-23 10:43:50
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bylo bardzo ladnie i profesjonalnie zapakowane. Przesylka zostala doręczona szybko i rodzina jest bardzo zadowolona. Polecam! , 2022-06-23 06:14:23
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła szybko. Produkty bardzo dobrze spakowane, nic się nie zgniotło i nie wylało. Warzywa były świeże. Wędliny, sery, mleko z wkładem chłodzącym przyszły dość chłodne.Nawet lista produktów była. , 2022-06-23 00:02:17
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale spakowane, jak zwykle doskonałe produkty, ,swierze, zwłaszcza owoce i warzywa.. Wszystko w najlepszym gatunku, korzystam z usług już od paru miesięcy. Polecam wszystkim , 2022-06-22 22:23:46
Opinie klientów dodomku.pl Jest 22 czerwiec.Paczka miała być dostarczona dzisiaj.Zgubiono jakaś nalepkę .Paczki nie dostarczono.Jutro ma być dostarczona gdy ja mam plany wyjazdowe .Chce zmarłemu Tacie zapalić lampkę na cmentarzu. To mi dużo zajmie .Jestem mało sprawna fizycznie .Jestem oburzona , bo tak cyrklowalam , żeby móc paczkę odebrać gdy jestem w domu. , 2022-06-22 18:25:58
Opinie klientów dodomku.pl To już kolejne moje zamówienie.Pomimo gorąca na zewnątrz art dotarły do mnie schłodzone.Perfekcyjnie spakowane, błyskawiczna dostawa pomimo kilkuset km. odległości.-żeby tak każdy dostawca. , 2022-06-22 16:42:48
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka. Właśnie zostałem Waszym stałym klientem. , 2022-06-22 14:05:15
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczono w idealnym stanie, zapakowane bardzo fachowo. , 2022-06-22 13:07:01
Opinie klientów dodomku.pl Zakupione produkty /truskawki,warzywa i inne/ b.dobrej jakości , wszystko świeże, starannie zapakowane ,b.dobry kontakt ze sklepem. Polecam zakupy w tym sklepie. , 2022-06-22 11:27:09
Opinie klientów dodomku.pl Polecam w 100%. Dobrze byłoby,gdyby była forma dostawy kurier DPD. , 2022-06-22 07:19:55
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za staranne przygotowanie paczki i pięknie zapakowane, pachnące truskawki :-) , 2022-06-21 22:07:56
Opinie klientów dodomku.pl Zamówiłam trzeci raz i trzeci raz jestem bardzo zadowolona, zapakowane perfekcyjnie, szybka dostawa ,super, gorąco polecam!!! , 2022-06-21 19:48:48
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa,idealnie zabezpieczone i spakowane art.na czas transportu.Jakość art.dobra.Zapewne jeszcze nie raz złożę w tym sklepie. , 2022-06-21 19:32:52
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-06-21 17:35:03
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa, perfekcyjny Kurier , 2022-06-21 17:08:51
Opinie klientów dodomku.pl super polecam!!! , 2022-06-21 14:42:32
Opinie klientów dodomku.pl wszystko w porządku, towar dobrej jakości, szybka dostawa , 2022-06-21 12:22:13
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-06-28
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5