Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 16373 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 16373 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2023-06-05 15:06:32
Opinie klientów dodomku.pl Pierwsze zamówienie i jestem pod wrażeniem postępu zamówienia, szybko i sprawnie , 2023-06-04 14:57:29
Opinie klientów dodomku.pl Polecam zakupy . Duża dostępność i różnorodność produktów a co jest dużym plusem to podana data ważności- bardzo pomaga w zamówieniu większych ilości. Bardzo dobrze zapakowane. Napewno zamówię ponownie. , 2023-06-04 10:12:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko jak w najlepszym porządku! Szczerze polecam sklep, świetne pakowanie oraz widoczna, załączona informacja dla kuriera co zdecydowanie ułatwiło odbiór przesyłki. , 2023-06-03 13:06:40
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zwykle starannie zapakowane i zgodne z zamówieniem , 2023-06-03 09:46:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia, perfekcyjne zapakowanie art.na podróż podróż kątem uszkodzeń mechanicznych jak i termicznych art. wrażliwych na ciepło. , 2023-06-02 13:30:56
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona bez żadnych zastrzeżeń wszystko pięknie,starannie zapakowane i oddzielnie. I przedewszystkim szybka dostawa gdy zamówiłam na drugi dzień już rano miałam paczkę. Więc jak najbardziej polecam. , 2023-06-02 12:44:47
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona za tak perfekcyjne zapakowanie towaru .Wszystko w należytym porzadku,Jestem pod wrażeniem .Dziękuje , 2023-06-02 07:09:46
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. jak zawsze. Polecam. , 2023-06-01 22:15:19
Opinie klientów dodomku.pl Solidnie spakowane , 2023-06-01 19:08:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2023-06-01 19:03:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze, podobnie jak we wcześniejszych zakupach. , 2023-06-01 18:02:01
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie i pracowicie zapakowana paczka. Pan kurier niezwykle uprzejmy i pomocny. Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie. :-) , 2023-06-01 17:20:54
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za perfekcyjne dostarczenie smacznego masełka , 2023-06-01 17:16:34
Opinie klientów dodomku.pl Polecam w 100% Wszystko dotarlo, jak w zamowieniu. Paczke nadano juz przed 7 rano nastepnego dnia po zamowieniu, mimo ze zamowilismy wieczorem. Paczka szla z Polski do Hiszpanii. Bardzo dobrze zapakowane. , 2023-06-01 15:08:03
Opinie klientów dodomku.pl Zastanawiałem się czy podjąć ryzyko i zrobić zakupy w sklepie dodomku.pl Teraz już wiem ze niepotrzebnie czekałem. Czytając opis jak jest pakowany produkt, jak są oddzielane nie bardzo w to wierzyłem. Ale fakt jest taki że to co opisane jest faktycznie. Chemia jest osobno zapakowana w woreczki które za zgrzewane. Artykuły które powinny być w zimnym są osobno zapakowane wraz z wkładami (zamrożone butelki z woda mineralna) do mnie mleko i śmietana dotarły zimne. Taka wiec jest super. Czy jest drożej niż w sklepie - oczywiście ze tak. Ale nie jest drożej niż z sklepiku pod blokiem. Z racji złamanej nogi nie mogę wychodzić a tutaj zakupy dotarły w niecałe 24h od zamówienia do mieszkania. Ja jestem zadowolony w 100% , 2023-06-01 12:31:14
Opinie klientów dodomku.pl Super działanie pierwszy raz korzystam z usług dodomuku.pl napewno nie ostatni. Pozdrawiam. , 2023-06-01 12:24:22
Opinie klientów dodomku.pl Nic się nie zmieniło;Dodomku,jak zawsze-perfekcyjne... , 2023-06-01 08:30:24
Opinie klientów dodomku.pl super usługa. profesjonalne podejście do klienta.wszystko bardzo dobrze zapakowane i dostarczone pod drzwi. polecam. , 2023-05-31 19:52:41
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem bez problemów z przewoźnikiem - szybko, sprawnie, starannie zapakowane. Bardzo dziękuję , 2023-05-31 17:28:53
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję bardzo za profesjonalne dostarczenie smacznego masełka i kaszanki , 2023-05-31 17:08:41
Opinie klientów dodomku.pl Szybka przesyłka produkty dobrze zapakowane , 2023-05-31 14:21:32
Opinie klientów dodomku.pl Korzystałam z usług dodomku.pl po raz pierwszy ale napewno nie ostatni! Wczoraj złożyłam zamówienie a dziś rano juz bylo w paczkomacie. Przesyłka naprawdę błyskawiczna. Jestem pod wrażeniem. Opakowanie perfekcyjne. , 2023-05-31 14:11:07
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka ,perfekcyjna dostawa.produkty starannie spakowane.Art.wymagajace niższej temp.zabezpieczone w prosty sposób schładzania. Dobrze wybrana firma kurierska. , 2023-05-31 14:01:41
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłkę którą otrzymałem bardzo starannie została zapakowana, wszystko zgodne z opisem, jestem bardzo zadowolony. Na pewno jeszcze nie raz będę robił zakupy u Was. Pozdrawiam , 2023-05-31 09:18:59
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2023-06-07
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5