Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 7337 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7337 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalne podejście do klienta . Jestem bardzo zadowolony z zakupów . Polecam , 2020-02-20 14:36:03
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą. , 2020-02-20 14:24:00
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKO BARDZO DOBRZE SPAKOWANE I DOSTARCZONE , 2020-02-20 13:57:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, bardzo szybka realizacja. Z pewnością tu wrócę. Dziękuje i pozdrawiam. , 2020-02-20 13:44:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze,polecam , 2020-02-20 12:54:40
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok dobrze zabezpieczone szklane rzeczy :) , 2020-02-20 12:51:20
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra , 2020-02-20 11:50:06
Opinie klientów dodomku.pl Jestesmy bardzo zadowoleni . , 2020-02-20 11:43:32
Opinie klientów dodomku.pl szybko, sprawnie , 2020-02-20 11:33:19
Opinie klientów dodomku.pl Lista produktów nie była moja generalnie jestem bardzo zadowolona , 2020-02-20 08:26:37
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle fachowo i starannie.Jak dobrze, że istnieje "Do domku", tyle problemów rozwiązuje bez trudu! , 2020-02-20 00:12:35
Opinie klientów dodomku.pl Szybka, sprawna przesyłka. Bardzo dokładnie spakowane i zabezpieczone butelki. Super! Polecam , 2020-02-19 22:33:22
Opinie klientów dodomku.pl Pięknie opakowana paczuszka, szybka dostawa, wszystko okey:) serdecznie Państwu dziękuję, polecam wszystkim ten sklep na 100%,!!! , 2020-02-19 21:08:27
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie polecam zawsze szybka dostawa , 2020-02-19 19:40:32
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia bez zarzutu, na 5+ , 2020-02-19 17:38:31
Opinie klientów dodomku.pl Co prawda nie było rachunku ani zestawienia produktów które zamawiałam ale paczka była bardzo dobrze zapakowana. Paczka kompletna. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam , 2020-02-19 17:37:01
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle - perfekcyjnie, szybko ( z dnia na dzień) i dobrze zapakowane! Polecam , 2020-02-19 17:31:43
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze jestem bardzo zadowolona! Wszystko super! , 2020-02-19 17:26:27
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam , 2020-02-19 16:53:46
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona , 2020-02-19 15:19:10
Opinie klientów dodomku.pl Polecam zakupy.
, 2020-02-19 14:32:08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze szybka wysyłka, miła obsługa jeszcze nie raz skorzystam. , 2020-02-19 14:09:10
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem, nieuszkodzony, dostarczony pod drzwi w wyznaczonym dniu. Polecam. , 2020-02-19 14:03:28
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie. Bez kosztów a to najważniejsze , 2020-02-19 12:20:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, idealnie zapakowane i szybka przesyłka. Polecam. , 2020-02-19 10:58:12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk