Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 13768 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13768 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane w ekspresowo, zapakowane idealnie. Super sklep ! , 2022-01-29 12:20:37
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep. Korzystałam z wielu sklepów internetowych spożywczo- przemysłowych ale ten bije wszystkiemu na głowę. Ogromny asortyment, niezłe ceny, dostawa w dobrej cenie i przede wszystkim czas oczekiwania na przesyłkę !! EKSPRESOWY!!! Wszystkim leniuchom i nie tylko, polecam z całego serca. Będziecie zadowoleni , 2022-01-29 11:33:14
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła w doskonałym stanie. Wszystko spakowane bardzo starannie, żaden produkt nie został uszkodzony. Oceniam „dodomku” na piątkę z plusem . Dziękuję. , 2022-01-28 17:29:14
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. W środę przed południem złożyłam zamówienie a w czwartek kurier dostarczył paczkę przed godz. 12,00. (600 km) Wszystko doszło w całości nawet olej i jogurt naturalny. , 2022-01-28 17:09:52
Opinie klientów dodomku.pl Paczka nie doszła. A status jest że dostarczona. , 2022-01-28 17:02:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekt. Polecam , 2022-01-28 16:57:48
Opinie klientów dodomku.pl Jestesmy bardzo zadowoleni. wszystko super , 2022-01-28 16:47:06
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Terminy ważności produktów zgodne z podanymi na stronie. , 2022-01-28 16:22:28
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super , 2022-01-28 15:04:01
Opinie klientów dodomku.pl Super. Wszystko zgodnie z zapewnieniami sprzedawcy i moimi oczekiwaniami. Jestem b. Zadowolony. Myślę że to nie moje ostatnie zakupy. Pozdrawiam , 2022-01-28 14:53:59
Zapakowano perfekcyjne pod każdym względem. 2022-01-28 14:55:01
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze realizacja bez zastrzeżeń, a tym razem błyskawiczna. , 2022-01-28 14:45:59
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zapakowane super dokładnie. Super że zadbaliście o wkład chłodzący do produktów wymagających niskiej temperatury :) , 2022-01-28 13:32:07
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja i mila obsluga,zamowilam wieczorem a za 2 dni rano mialam juz paczuszke od milego kuriera,polecam kazdemu ten sklep:) , 2022-01-28 11:08:00
Opinie klientów dodomku.pl Mieszkam w Szwecji i zamówiłam mojej babci w Zamość paczkę świeżych owoców zamówienie i realizacja profesjonalna miła obsługa warta polecenia , 2022-01-27 21:07:19
Opinie klientów dodomku.pl Super!!! To już robi się nudne tak was chwalić za każdym razem! , 2022-01-27 19:28:57
Opinie klientów dodomku.pl Super. Polecam. Na pewno będę zamawiać dalej. Szybko, sprawnie, kurier który doręcza paczki miły. , 2022-01-27 19:09:40
Opinie klientów dodomku.pl Witam jestem bardzo mile zaskoczony tak szybką realizacja zamówienia, bardzo szybka dostawa. Polecam serdecznie , 2022-01-27 19:03:53
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, szybka dostawa, towar dobrej jakości, polecam , 2022-01-27 18:10:39
Opinie klientów dodomku.pl Musiałabym, ale jednak chcę się potarzać. Jak zawsze terminowo, perfekcyjnie, super. Pozdrawiam. Z czystym sumieniem każdemu będę polecać , 2022-01-27 18:04:34
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zachwycona sposobem pakowania i starannością przygotowania paczki. Wszystko bardzo dokładnie zabezpieczone. Polecam z całego serca! , 2022-01-27 17:59:08
Opinie klientów dodomku.pl wszystko w porządku,ladnie zapakowane,tylko prosze następnym razem w miarę możliwości rozdzielic to na np dwa kartony strasznie trudno mi bylo wniesc do domu ten karton-jeden,ale ciezki i nie bylo za co chwycic:) , 2022-01-27 17:28:23
Opinie klientów dodomku.pl Następna pięknie zapakowana paczuszka. Dziękuję i pozdrawiam. :-) , 2022-01-27 16:07:54
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony kurier ocena 3 , 2022-01-27 14:15:28
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiałam dla mamy w Szczecinie. 82 lata, Jest zachwycona! Właśnie zadzwoniła, och i ach. Wszystko bardzo starannie zapakowane/ zabezpieczone, warzywa bardzo świeże, bataty jak od linijki :-) Po kilku słabych doświadczeniach dostawy z lokalnych sieci nie chciała bym jej zamawiała zakupy. Trochę serce mnie boli, że tyle plastiku poszło na opakowanie, chętnie zwrócimy po kilku zamówieniach na swój koszt. Na serio dziękuję! , 2022-01-27 13:10:52
Opinie klientów dodomku.pl Duży wybór produktów, zwłaszcza dostępność świeżego pieczywa i ziemniaków. Dlatego ich wybrałem, bo nie każdy sklep internetowy to posiada. , 2022-01-27 11:40:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-02-01
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5