Kundenmeinungen

Seite: 1 / 77 Anzahl der Bewertungen: 1905

Wszystko pięknie spakowane, ekspresowa dostawa. / Ania 618096 , 2017-04-30
Produkty solidnie zapakowane, dostawa ekspresowa i w przystępnej cenie. Polecam! / Piotr , 2017-04-29
Bardzo dziękuję za dokładne i pięknie zapakowane produkty! Dostawa ekspresowa! Współprace oceniam na piątkowy plusem!!!! / :-) , 2017-04-29
Zakupione przeze mnie produkty zostały bardzo starannie zapakowane. Oczywiście zawartość paczki jest jak najbardziej zgodna z zamówieniem, a dostawa nastąpiła bardzo szybko - kolejnego dnia roboczego. Polecam! / Wioleta , 2017-04-28
Szybka realizacja i wysylka. Wszystko starannie zapakowane i zabezpieczone. Polecam / Malgorzata , 2017-04-28
Opinia doskonała. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar perfekcyjnie zapakowany! / Katarzyna Obal , 2017-04-28
2 opakowania zsiadłego mleka zapakowano na dnie kartonu, zgniotły się, a mleko wylało. / Jolanta , 2017-04-27
Ale ogólnie, to jestem bardzo zadowolona, wczoraj około 17.00 zamawiałam, dzisiaj 14.30 mam towar w domu :) Skorzystam jeszcze raz. / 2017-04-27 14:47:32

Dostawe oceniam na 10/10( mila i kompetentna obsluga klienta i podejscie indywidualne)
Zapakowanie hmmm 6/10( chemia byla spakowana wraz z jedzeniem co nie jest zbyt bezpieczna forma pakowania)
Dostawa na czas wszystko ladnie poukladane gdyby tylko nie bylo laczenia chemii z jedzeniem to by juz bylo super / Agata , 2017-04-27
wszystko ok polecam / GRZEGORZ , 2017-04-26
Zamówienie dotarło zgodnie z wyznaczonym terminem, nie otrzymałam obiecanego gratisu który miał być dołączony do paczki.
/ Teresa , 2017-04-26
Nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Z realizacja transakcji nie było żadnych problemów. Błyskawiczna wysyłka z solidnie zapakowanymi sypkimi produktami. Polecam wszystkim kupującym! / Szuster Katarzyna , 2017-04-26
polecam / Beata , 2017-04-25
produkty dobrze posortowane ,bez zadnych uszkodzen,szybka dostawa,polecam!Jeden minus punkt ,przy zamowieniu nie dostalam potwierdzenia na adres e-mail,przy drugim zamowieniu to samo ale zawsze moge sledzic przy zalogowaniu na stronce status zamowienia ;-)
/ Katarzyna , 2017-04-25
Starannie zapakowane, zawartość paczki zgodna z zamówieniem, a przede wszystkim błyskawiczna wysyłka / Aga , 2017-04-25
Wszystko super :) bardzo dziękuję / Renata W. , 2017-04-24
Wszystko super! / BB , 2017-04-24
pudełko było uszkodzone / czycz irena , 2017-04-24
bardzo szybka dostawa i towar zgodny z zamówieniem, polecam / Teresa , 2017-04-21
Polecam...towar świeży i dobrze spakowany ,szybka wysyłka ... / a , 2017-04-19
Polecam. Mimo wagi paczki około 30 kg i ilości około 70 produktów ,wszystko bardzo dobrze zapakowane. Jedyne co nie przetrzymało drogi ,to jaja pakowane po 10szt. Ponadto dostawa miała być na sobotę (była dopłata 5 zł ) , ale w poniedziałek przed 12-tą towar był już w mieszkaniu . Ale i tak jestem bardzo zadowolony , ponieważ nie trzeba takiej 30 kilowej paczki wnosić na 4 piętro. / Mariusz , 2017-04-19
Przyprawa do ryb najwspanialszą jaka może być.Paczka zapakowana super,dostawa błyskawiczna.Gdyby gospodynie domowe znały Waszą przyprawę do ryb,to chyba byłby problem z produkcją.PYCHOTA! / Jabłońska Józefa , 2017-04-19
Chciałam dodać,że opinia dotyczy przyprawy do ryb firmy CYKORIA / 2017-04-19 13:27:38

wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że wszystko obklejone taśmą,która fatalnie schodzi,a mydła w płynie wyglądają po niej tragicznie i nie nadają się do wystawienia.reszta bez zarzutu, tzn kontakt ze sprzedającym oraz z kurierem / M.Michajłow , 2017-04-18
Jestem pod ogromnym wrazeniem jak moje zakupy zostały spakowane sama nie zrobiłabym tego staranniej . Wszystko dotarlo cale bez najmniejszego uszkodzenia.Dziekuje / dk , 2017-04-18
Paczka dotarła mokra. Nie jest to wynikiem uszkodzenia podczas transportu. Jeden z kosmetyków został zapakowany bez zatyczki(nie było jej nawet w paczce). Całe zamówienie zamoczone. / Kamil , 2017-04-15
Jestem bardzo zadowolona z zakupów / Ela , 2017-04-15