Kundenmeinungen

Bewertung 4.7 / 5
Durchschnitt von: 9448 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 9448 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle dostawa bez zarzutu. , 2020-09-23 00:12:40
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna , 2020-09-22 22:24:05
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam. , 2020-09-22 19:41:41
Opinie klientów dodomku.pl Szybko łatwo i przyjemnie , 2020-09-22 17:55:26
Opinie klientów dodomku.pl All OK, recommended. , 2020-09-22 17:14:40
Opinie klientów dodomku.pl Folia folią pogania. Niebywała ilość odpadów przy tak małym zamówieniu. Worki zabezpieczające kilkukrotnie większe od produktów. Straszne to... , 2020-09-22 16:47:29
Opinie klientów dodomku.pl W moim mieście jest sklep tej samej branży , ale ja od.poczatku zamawiam w do domku i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Towar.jest świeży i zawsze bardzo dobrze zapakowany .kurier pan Przemek jest też super , 2020-09-22 13:33:25
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa OK! , 2020-09-22 13:28:20
Opinie klientów dodomku.pl Witam! Serdeczne podziekowania dla Wszystkich Osob ktore przyczynily sie do tego ze otrzymalam przesylke szybko, doskonale zapakowanai i wg. mojego zamowienia. , 2020-09-22 13:18:52
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zakupu u państwa w sklepie i tak szybka dostawa. Dziękuje , 2020-09-22 13:09:03
Opinie klientów dodomku.pl NIESTETY PANI KURIER Z DPD KALISZ SKARŻYŁA SIĘ NA BÓL KRĘGOSŁUPA I ZOSTAWIŁA PACZKĘ NA PARTERZE,,,,,,,MIESZKAM NA DRUGIM PIĘTRZE ,ZAWSZE NAGRADZAŁAM KURIERÓW ZA TAKĄ USŁUGĘ WNIESIENIA---NIESTETY GŁĘBOKIE ROZCZAROWANIE,,,,TA PANI MUSI ZMIENIĆ PRACĘ ,NIE WIDZĘ INNEJ OPCJI , 2020-09-22 12:47:44
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Paczka dotarła następnego dnia. , 2020-09-22 01:02:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie i szybko. Towar świetnie zabezpieczony. Sam bym nie pomyślał, żeby szklane buteleczki, które już są w kartonie dodatkowo zabezpieczyć. Ceny raczej normalne, spory wybór produktów , 2020-09-21 20:14:33
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dostarczone szybko, wszystko jest ładnie popakowane,brawo ,polecam. , 2020-09-21 18:28:12
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKIE ARTYKUŁY BYŁY BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANE I SĄ W BARDZO DOBRYM STANIE , 2020-09-21 15:46:47
Opinie klientów dodomku.pl zamowienie zrealizowane bardzo sprawnie , 2020-09-21 14:25:03
Opinie klientów dodomku.pl Moja mama była bardzo ale to bardzo zadowolona, aż zdziwiona jak perfekcyjnie i ładnie były zapakowane te dwie paczki zamówione przeze mnie, jak i również z grzeczności kuriera. Moje komplementy. , 2020-09-21 14:16:01
Opinie klientów dodomku.pl Zgodnie z umową.Jestem bardzo zadowolona. , 2020-09-21 12:38:51
Opinie klientów dodomku.pl Paczki przyszly nienaruszone,wszystko solidnie owinięte.W każdym kartonie papier plus dodatkowo w żywności dodawane sa mrożone butelki wody zeby temperatura trzymała jak najdłużej.Fajna sprawa gdy paczki jada w długą podróż.Polecamy gorąco , 2020-09-20 18:35:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawna realizacja zamówienia, , 2020-09-19 13:07:03
Opinie klientów dodomku.pl Niestety dwa produkty nie były zgodne z moim zamówieniem. , 2020-09-19 12:25:05
Opinie klientów dodomku.pl Obsługa super,doręczenie ekspres ,zapakowane pięknie i tak że można zamawiać najbardziej delikatne produkty.Bez obawy wszystko w doskonałym stanie,nic nie uszkodzone.Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim. , 2020-09-19 12:24:56
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zamówienie. I po raz kolejny pełna satysfakcja:) Wracam z przyjemnością. , 2020-09-19 11:42:18
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. , 2020-09-19 09:09:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super - dziekuje , 2020-09-18 19:34:38
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5