Kundenmeinungen

Bewertung 4.7 / 5
Durchschnitt von: 7831 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7831 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko the best! Gorąco polecam! , 2020-04-04 18:12:56
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa. Świetne pakowanie. Polecam. , 2020-04-04 16:33:20
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo długi czas realizacji przesyłka została nadana dopiero po upomnieniu się. , 2020-04-04 16:00:20
Opinie klientów dodomku.pl jestem bardzo zadowolona ,polecam , 2020-04-04 14:28:57
Opinie klientów dodomku.pl Pełny profesjonalizm. Polecam! , 2020-04-04 13:22:19
Opinie klientów dodomku.pl Zamówione zakupy super !!! Kurier bez maseczki ? Mimo,że na wycieraczkę ale powinna być !! , 2020-04-04 12:23:43
Opinie klientów dodomku.pl Paczkę otrzymałem dopiero po 4 dniach od pierwotnie planowanej dostawy, ale wewnątrz nie znalazłem żadnej kartki z listą produktów, to zapakowane były solidnie. , 2020-04-04 11:40:39
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona. Wszystkie produkty dotarły. Idealnie zapakowane. , 2020-04-04 10:44:34
Opinie klientów dodomku.pl przesyłka zgodna z zamówieniem perfekcyjnie spakowana opóźnienie 3 dni w realizacji /sytuacja w kraju/
jest OK
, 2020-04-04 08:52:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w NAJLEPSZYM PORZĄDKU, szybko, sprawnie, towar dobrze zapakowany, przy obecnej sytuacji naprawdę błyskawiczna wysyłka, miły Pan kurier. POLECAM GORĄCO SKLEP,, Do domku" , 2020-04-04 01:48:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. , 2020-04-04 00:18:35
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie. Bardzo dziękuję! Wielki szacunek! Polecam! , 2020-04-03 22:30:19
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie kompletne. Długo czekałam,ale sytuacja jest zrozumiała. , 2020-04-03 22:21:03
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana pefekcyjnie. Chemia oddzielona od artykułów spożywczych. Wyrazy najwyższego uznania. Kurier super. POLECAM dodomku.pl
Będę często korzystać.
, 2020-04-03 20:42:09
Opinie klientów dodomku.pl paczka w porządku, czas od zamówienia do doręczenia 6 dni roboczych. Kurier tym razem na moją prośbę przyniósł paczkę mamie na wózku inwalidzkim pod drzwi, poprzednio kazał zejść po paczkę przed klatkę. Jest poprawa. , 2020-04-03 20:25:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo profesjonalnie. Małe opóźnienia wynikają tylko z ogromnej liczby zamówień bo w "dodomku.pl\' robota pali się w rękach. Ogromne dzięki i zdrowia Wam życzę. , 2020-04-03 20:15:16
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doreczona. Dziekuje za sprawny serwis oraz wniesienie zakupow na 3 pietro. Polecam wszystkim. , 2020-04-03 19:05:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Genialna sprawa, dobrze, że jesteście <3 , 2020-04-03 19:04:55
Opinie klientów dodomku.pl świetnie, pod każdym względem, często korzystałem z usług i korzystam nadal. Teraz bardziej doceniam , 2020-04-03 18:43:11
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku , 2020-04-03 18:42:26
Opinie klientów dodomku.pl Korzystalam z tej firmy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Przyszlo wszystko zgodnie z zamowieniem, dostepnosc produktow i lokalizacje dostaw naprawde sa niesamowicie duza pomoca w tak ciezkim czasie korona wirusa.
Jedyna co by moglo byc zmienic, to to, aby klient byl poinformowany o opoznieniu przed data, kiedy przysylka miala dotrzec. Opoznienia sa czasami nieuniknione, ale na pewno gdyby informacja o tym byla wyslana z wyprzedzeniem bylo by to pozytywna zmiana. Nie mniej, dziekuje bardzo calemu zespolowi dodomku.pl za tak niezbedna usluge, pozdrawiam!
, 2020-04-03 17:48:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo bardzo dziękuję ! jak zwykle perfekcyjnie i szybko!!!
Trzymajcie się zdrowo!!
, 2020-04-03 17:24:50
Opinie klientów dodomku.pl Opinia ogólna: cenę za transport widzę dopiero gdy już powzięłam decyzję zakupu. Może to moja wina ale wolalabym byc uprzedzona o zmianach opłaty. Początkowo placiłam 80 zł a ostatnio 109 zł. , 2020-04-03 17:15:42
Opinie klientów dodomku.pl Jesteście wspaniali! Wszystko super. Pozdrawiam , 2020-04-03 16:52:04
Opinie klientów dodomku.pl Witam.! Wszystko super. Pięknie zapakowane. Dzięki że jesteście w tych trudnych chwilach. Zdrowych spokojnych i wesołych świąt. , 2020-04-03 16:50:02
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-14
Dostawa: 2020-04-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5