Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 12947 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12947 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra i szybka obsługa. Robiłam zamówienie dla męża do szpitala,który leży 100km. od domu. Trochę się obawiałam,że coś pójdzie nie tak ale wszystko poszło bardzo sprawnie! , 2021-09-17 23:52:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK , 2021-09-17 17:45:32
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybkie dostarczone paczki wszystko pięknie zapakowane polecam wszystkim mieszkającym w kraju i za granicą ja mieszkam na Sycylii paczki przychodzą w expresowym tempie jestem bardzo zadowolona dziękuję firmie DO DOMKU.PL jesteście wspaniali , 2021-09-17 13:06:59
Opinie klientów dodomku.pl Witam,serdecznie dziękuje za szybką, dobrą, obsługę.Otrzymałam wszystkie zamówione artykuły, bardzo estetycznie i bezpiecznie opakowane. Spełniono moje oczekiwania. na pewno bedę Państwa dalszą klientką.Dziękuje za suwenir. Pozdrawiam. , 2021-09-17 13:06:13
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa perfekcyjna , 2021-09-16 16:48:31
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez zarzutu. , 2021-09-16 16:44:26
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale, bardzo dziękuję , 2021-09-16 15:56:27
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie poszło! Dziękuję! , 2021-09-16 14:43:47
Opinie klientów dodomku.pl Opakowanie zawierające barszcz ukraiński było uszkodzone i część zupy wylała się do woreczka foliowego na szczęście większość odzyskałam ktoś źle zapakował , 2021-09-16 11:46:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-09-16 11:05:03
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Dostawa błyskawiczna, produkty wyśmienite jakościowo i smakowo. Polecam. , 2021-09-16 09:07:36
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dostarczona w rewelacyjnym stanie pierwszy raz widzę tak ładnie zapakowaną paczkę , 2021-09-15 17:38:09
Opinie klientów dodomku.pl Dla mnie bomba, szał i w ogóle idealnie , 2021-09-15 16:49:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku, jest tak, jak chciałem. , 2021-09-15 05:42:58
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była bardzo dobrze zabezpiecza towar doszedł nie uszkodzony dobrze schłodzony mimo tego ze przesyłka została dostarczona do Niemiec , 2021-09-14 19:08:38
Opinie klientów dodomku.pl doskonała , 2021-09-14 16:58:29
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa , 2021-09-14 14:07:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-09-14 13:29:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie zapakowane ale Twaróg nie powinien być przesyłany luźno, tylko zapakowany prożniowo. , 2021-09-14 11:17:57
Opinie klientów dodomku.pl Super obsługa, bardzo szybka dostawa jestem bardzo zadowolona z zakupu polecam każdemu , 2021-09-14 10:53:32
Opinie klientów dodomku.pl ketchup Roleski bio pyszny, zamawiam od kilku lat, dzieci uwielbiają , 2021-09-13 20:09:43
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-09-13 13:47:28
Opinie klientów dodomku.pl Dzisiaj o godz. 12.30 otrzymalam zamowione produkty.Szybka dostawa,paczka starannie opakowana, zapłaciłam gotówka przy odbiorze. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. , 2021-09-13 13:32:59
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki jest ok.. , 2021-09-13 09:40:58
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamawiam i jestem zadowolona z zakupu. Paczki starannie zapakowane. Polecam , 2021-09-11 11:48:25
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-09-20
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5