Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 7077 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7077 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Pierwsze zakupy ale nie ostatnie. Polecam każdemu!!! , 2020-01-17 16:48:50
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze, wszystko bardzo dobrze zapakowane, bardzo szybka dostawa , 2020-01-17 16:00:47
Opinie klientów dodomku.pl Miła i odpowiedzialna obsługa potrafiąca zaspokoić potrzeby każdego klienta. Szybka przesyłka i świeże produkty. Polecam , 2020-01-17 15:19:19
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą , 2020-01-17 15:05:26
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo zadowolona,doskonaly sklep , 2020-01-17 14:31:46
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie. , 2020-01-17 14:25:15
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle sprawnie i szybko , 2020-01-17 13:52:59
Opinie klientów dodomku.pl SWIETNIE,PERFEKCYJNIE,MOZNA POLEGAC NA SKLEPIE
, 2020-01-17 13:13:18
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny jestem mega zadowolona świetny sklep wszystko starannie zapakowane dużym atutem jest tez ze można sobie wybrać dzień dostawy , 2020-01-17 13:07:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko rewelacyjnie. , 2020-01-17 12:58:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super :) dostarczone zgodnie z planem :) jeden z przyjemniejszych kurierów :) , 2020-01-17 12:06:25
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka przesyłka. Towar profesjonalnie zapakowany. , 2020-01-17 11:33:54
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna komunikacja, super pakowanie. Wszystko na piatke. Dziekuje. , 2020-01-16 20:40:08
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki jesteście ok , 2020-01-16 17:17:14
Opinie klientów dodomku.pl paczka doszla w 3 dni od momentu zamowienia.mieszkam we wloszech i jestem zadowolona ze znalazlam wasz sklep. produkty doszly swieze i nie uszkodzone. widac ,ze jestescie firma powazna i profesjonalna. , 2020-01-16 14:20:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie! Zamówienie zapakowane bardzo starannie, szybka realizacja zamówienia. , 2020-01-16 13:27:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok polecam , 2020-01-16 13:20:29
Opinie klientów dodomku.pl Super super polecam zwlaszcza zakupy dla Mamy w Polsce , a mieszkajac samemu w USA. , 2020-01-16 13:03:10
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybkie dostarczenie przesyłki, jak zawsze super zabezpieczenie i wysoka jakość. , 2020-01-16 12:21:25
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2020-01-16 10:51:20
Opinie klientów dodomku.pl Pudełka zgodne z opisem , 2020-01-16 09:46:11
Opinie klientów dodomku.pl profesjonalna , dobrze zorganizowana godna polecenia ! , 2020-01-16 08:13:17
Opinie klientów dodomku.pl Polecam sprawdzac co kupiliscie! Zaplacilam za przecier ogorkowy a dostalam zupelnie inny w mniejszym opakowaniu! , 2020-01-16 08:04:59
Przestalam juz ufac temu sklepu,zawsze do tej pory bylo wszystko okej az do wczoraj,zamawialam przecier ogorkowy za 7 zl prawie a dostalam zupelnie inny w mniejszej ilosci mimo ze zaplacilam za wieksza ilosc~! oczywiscie reklamacja to tylko na papierze,nie polecam juz tego sklepu !!!! szkoda nerwow!!! i pieniedzy!!!! bo placisz za cos ciezko zarobione pieniadze a dostajesz zupelnie co innego !!!!!!\n 2020-01-16 08:17:19
Edit. Dzwonił do mnie Pan z reklamacji i wszystko wyjaśnił oraz przeprosił za bład na stronie. 2020-01-16 09:04:23
Sprawa sie wyjasniła,okazalo sie,ze to bład na stronie,producent ogórkow nie dodal nowej grafiki swojego produkty o pomniejszym składzie gramowym. Na stronie widniało stare zdjecie i stara gramatura ale cena ta sama.Pan z biura zaproponowal,ze zwroci mi pieniazki za ten produkt. Reklamacja przebiegla bez zarzutu i w bardzo szybkim czasie. Jestem zaskoczona,ze nie musialam dlugo czekac,jedynie pare minut od zgłoszenia. Widac,ze sklepowi zalezy na kliencie. Niepotrzebnie sie zdenerwowalam ;) pozdrawiam i polecam ten sklep ;) pisze sprostowanie do komentarza bo nie moge go niestety usunac. Pozdrawiam. 2020-01-16 09:14:29
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez zarzutu. Starannie zapakowany i zgodny z opisem produkt i szybka wysyłka . Polecam , 2020-01-15 18:07:40
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKO SUPER,TYLKO MLEKO -USZKODZONE OPAKOWANIE , 2020-01-15 17:54:05
koszyk z zakupami
zwiń koszyk