Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 12078 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12078 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl 100% pozytywna opinia.polecam zakupy w tym sklepie , 2014-04-03
Opinie klientów dodomku.pl dziewkuje wszystko ok.

a czemu papierosow nie wysylacie ??
, 2014-04-03
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem wszystko ok :) , 2014-04-03
Opinie klientów dodomku.pl Robie juz drugi raz zakupy w tym "super" sklepie i jestem bardzo zadowolona.Wszystko starannie zapakowane,szybka wysylka i na pewno tu wroce. , 2014-04-01
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiałam pierwszy raz. Paczka dotarła dokładnie w podanym terminie. Wybrałam to, co może wytrzymać kilka dni, bo mieszkam w Holandii. Wyszło taniej nawet z przesyłką, niż gdybym zamówiła w polskim sklepie internetowym, który tutaj działa w NL. Wszystko w porządku. Otworzyłam już chrupki dla dziecka i są pyszne, świeże, do tego bez soli, super. Wszystko bardzo dobrze zapakowane, nie było nic zgniecione czy uszkodzone. 100 % ZADOWOLENIA. Polecam i życzę sklepowi utrzymania tego poziomu. , 2014-04-01
Opinie klientów dodomku.pl Było to moje pierwsze zamówienie i niestety nie jestem zadowolony. Mimo że pudełko w którym przyszło zamówienie było nienaruszone produkty były uszkodzone niektóre z winy bezmyślnego ułożenia a inne nie wiem z jakiego powodu.Tak poza tym wszystko sprawnie i szybko.mam nadzieje ze kolejnym razem będzie lepiej.duzy minus jak dla mnie brak alkoholu w ofercie , 2014-03-31
Opinie klientów dodomku.pl To było moje kolejne zamówienie i żadnego gratisa dla dziecka? 3 lata temu dostawałam... , 2014-03-31
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z dostawy, paczka doszła szybciutko a mieszkam w Belgii. Bardzo dziękuje i do następnych zakupów:-) Czekam kiedy dołączycie gazety do swojej oferty. , 2014-03-29
Opinie klientów dodomku.pl super jestem bardzo zadowolona kolejny raz :) Dziekuje , 2014-03-29
Opinie klientów dodomku.pl Super!Szybka dostawa mimo iż na drugi koniec Polski:, wszystko zapakowane jak należy, kolejny i napewno nie ostatni raz:) , 2014-03-28
Opinie klientów dodomku.pl Robię tu zakupy po raz kolejny i ani raz się nie zawiodłam. Wszystkie produkty dobrze zapakowane, świeże i co bardzo ważne wszystko jest dostarczone już na następny dzień od zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep, bo jest super. , 2014-03-27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka, rzetelna dostawa! , 2014-03-27
Opinie klientów dodomku.pl GIT,GIT,GIT - i tyle w temacie :D

, 2014-03-26
Opinie klientów dodomku.pl Szybciutko ! Wszystko super zapakowane ! Polecam i pozdrawiamy z NRW!

, 2014-03-26
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zamówienie,które złożyłam w niedzielę wieczorem i we wtorek w południe już u mnie było chociaż mieszkam na drugim krańcu Polski Wszystko ładnie zapakowane w folię(nawet słoiki).Jestem bardzo zadowolona szczególnie z kuriera,który wniósł paczkę do mieszkania chociaż nie była ciężka a moje mieszkanie jest na parterze. Na pewno będę robiła tu zakupy częściej. , 2014-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie! Polecam! , 2014-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! Dostawa na czas! Polecam , 2014-03-25
Opinie klientów dodomku.pl robie maxi zakupy co miesiac i jest naprawde super...moj niemowlazek ma co jesc i nie musi sie katowac niedobrym dunskim jedzeniem :) , 2014-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje. , 2014-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Polecam wszystkim super szybka dostawa , towar taki jak zamawiasz naprawdę warto . , 2014-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pozytywnie. Polecam. , 2014-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zgodna z zamowieniem, na czas, z wniesieniem do domu (dla mnie bardzo wazne poniewaz dostawa dla dwojki staruszkow), odbiorca zadowolony.

Sklep godny polecenia !!! :-)

, 2014-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle zamowienie dotarlo na czs i w calosci !!

Adresat Jak dzwonilem to poplakal sie z Radosci !!!

Polecam calym Sercem ta firme !!

Nadal bende zamawiac --Dodomku.pl

Tszymajcie tak !!
, 2014-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupow dostawa bardzo szybka ,produkty swieze i wszystko bylo zapakowane perfekcyjnie dziekuje bardzo , 2014-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Transakcje przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa. Bardzo polecam! , 2014-03-20
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5