Aga Holtex Mohnmasse mit Trockenfrüchten und Nüssen


Woda, syrop glukozowo-fruktozowy, mak 21%, bakalie 8% (rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat, cynamon, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Wie eine Meinung hinzufügen?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5
Na podstawie 8 ocen.
- Margherita , 2023-01-02 14:59:47Bardzo gorzka
- Sawicki , 2021-12-28 15:22:37niestety jest zlej jakosci produkt otworzylem dwie puszki myslac ze pierwsza jest zepsuta .Otoz kwaskowatosc nawet po upieczeniu psuje smak makowca .duzo chemii w srodku.
Preis: 10,11 zł
PLN https://de.dodomku.pl/GostynFudgeMasse/27935.htmlPreis: 7,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Delecta_KajmakFudgeMasse_mit_Nussgeschmack_orzechowy/111923.htmlPreis: 7,39 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Delecta_KajmakFudgeMasse._traditioneller_Geschmack_smak_tradycyjny/112310.html2027-01-30
Preis: 7,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Delecta_KajmakFudgeMasse._gesalzenes_Karamell_slony_karmel/112311.html2027-03-30
suszone owoce winogron, olej roślinny (A-słonecznikowy; B-oliwa z oliwek; C-palmowy; D-z nasion bawełny) - podano obok numeru partii, substancja konserwująca: dwutlenek siarki E220


Preis: 4,13 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Rosinen_Sultaninen_Holtex_sultanki/42435.htmlPreis: 7,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Holtex_Kstlichkeiten_Blue_Poppy/44280.htmlPreis: 5,60 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Rosinen._getrocknete_Cranberries_Holtex_suszona/44281.htmlPreis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Holtex_kalifornischen_Mandeln_Rosinen/44283.htmlPreis: 6,14 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Holtex_Pflaumen/44591.htmlPreis: 7,44 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Aga_Holtex_Rosinen_getrocknete_Aprikosen/44620.html