Kuter Fisch Lachspaste mit getrockneten Tomaten BIO
Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Źródło białka.


łosoś atlantycki* (Salmo salar) rozdrobniony 51 %, kasza jaglana* 14 %, olej rzepakowy* 13 %, cebula* 7 %, suszone pomidory* 6 %, sól, cukier kokosowy*, cytryna*, papryka słodka*, pieprz* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 1377 kJ/329 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 1,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,6 g
Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Źródło białka.
50 % jaja gotowane, olej rzepakowy, woda, cukier, sól, gorczyca mielona, ocet spirytusowy, kurkuma, regulator kwasowości (kwas mlekowy), błonnik, żółtko jaja, chrzan tarty, 0,(...)


Preis: 4,18 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Pastella_Paste_und_EiSandwich_mit_Schnittlauch_jajeczna_ze_szczypiorkiem/28890.html35 % tuńczyk konserwowy [Euthynuus (Katsuwonus pelamis)], olej rzepakowy, ogórek konserwowy, woda, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, ocet spirytusowy, mielona gorczyca, kurk(...)


Preis: 3,83 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Pastella_Paste_Sandwich_mit_Thunfisch_z_tunczyka/28891.htmlolej rzepakowy, 23,5 % łosoś atlantycki wędzony (Salmo salar), woda, cukier, sól, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, żółtko jaja, przyprawa warzywna (zawiera seler),(...)


Preis: 3,77 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Pastella_Paste_Sandwich_mit_Lachs_mit_Schnittlauch_z_lososia_ze_szczypiorkiem/28892.htmlkawałki TUŃCZYKa 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, pasta ziemniaczana* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 %(...)


Preis: 14,47 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Pan_do_Mar_Pastete_mit_Thunfisch_und_BioOliven_oliwkami/39798.html2027-02-09
Ryż, farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich), cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, białko sojowe, kasza manna (zawie(...)


Preis: 3,90 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Lachs_Ustka._Stettin_Paprykarz/100056.html