mleczna pianka [syrop glukozowy, mleko odtłuszczone w proszku (15 %), serwatka (z mleka) w proszku, cukier, olej kokosowy, aromaty, stabilizator: fosforany potasu], kawa rozpuszczalna (9 %)
3 warstwowe, bez użycia ekspresu
Mokate
Napój kawowy w proszku. Mleczna pianka 20 g + kawa rozpuszczalna 2 g.
Masa netto: e 22 g (20 g + 2 g)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Krok 1. Zawartość dużej saszetki wsyp do wysokiej szklanki i zalej około 150 ml gorącej, ale nie wrzącej wody (80°C), jednocześnie mieszając.
Krok 2. Do naczynia z dzióbkiem wsyp zawartość mniejszej saszetki i zalej około 50 ml gorącej, ale nie wrzącej wody (80 °C). Wymieszaj do całkowitego rozpuszczenia się.
Krok 3. Powoli wlej roztwór kawy z naczynia z dzióbkiem do szklanki z mleczną pianką.
Krok 4. Delektuj się swoją pyszną kawą.
Torebka