baza sojowa 97,8 % [sok z soi wyprodukowany z użyciem ekstrakcji wodnej (woda, ziarna soi 8,7 %)], cukier, węglan wapnia, sól, witamina D, witamina B12
Dobre w swej naturze
Bogata w białko roślinna alternatywa mleka. Dla tych, którzy stawiają na smak i dobre nawyki. Doskonale się spienia!
Spróbuj!
do kultowej kawy Inka
do muesli
do deserów
naturalnie bez laktozy, źródło białka i wapnia, odpowiedni dla wegan
Inka
Bogata w białko roślinna alternatywa mleka na bazie soi. Dla tych, którzy stawiają na smak i dobre nawyki. Doskonale się spienia!
Napój sojowy z wapniem i witaminami, UHT.
Należy spożyć przed: patrz góra opakowania. Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Wstrząśnij przed użyciem
Puszysta Latte
Przepis:
3 łyżeczki kawy zbożowej Inka zalewamy 100 ml gorącej, ale nie wrzącej wody. W wysokiej szklance spieniamy 200 ml sojowego. Wlewamy do niego powoli inkę po ściance szklanki. Wierzch dekorujemy startą czekoladą lub cynamonem.
Karton