A-cukier i/lub B-syrop glukozowy i/lub C-syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok jabłkowy, zaprawa o smaku korzenno-imbirowym (2,0%) (aromat, barwnik - karmel amoniakalno-siarczynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Litera A i/lub B i/lub C umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
Laureat XVIII Edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów \"Najlepsze w Polsce\", specjalnie do dobrych koktajli, rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów
Victoria\'s
Syrop do napojów \"barmański\" o smaku korzenno-imbirowym. Produkt pasteryzowany
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Przy rozcieńczaniu z wodą sugerowane dozowanie 1:10.
Syropy barmańskie można stosować jako atrakcyjny dodatek do koktajli, deserów, drinków i piwa w profesjonalnych i domowych barach.
Ginger Beer Mint
300 ml piwa
20 ml syropu imbirowego Victoria\'s
kilka gałązek mięty
Piwo wlewamy do szklanicy, do której wcześniej należy wlać syrop imbirowy, a jako dekorację dodajemy kilka gałązek mięty.
Butelka
VICTORIA CYMES Sp. z o.o.
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz
VICTORIA CYMES Sp. z o.o.
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz
tel. +48 67/250 06 85, fax +48 67/258 02 00