Lachs-Ustka-Heringsfilets in Öl
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Południowe Morze Celtyckie (VII g, h), Morze Irlandzkie (VII a) K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21: na zachód od Nowej Szkocji) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie FAO27.IIId) (60% ryby przed sterylizacją), olej rzepakowy (38%), sól, naturalny aromat papryki.
*H/K/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym.
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1402 kJ / 339 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,9 g |
Węglowodany: | 0 g |
- w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 15 g |
Sól: | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 3,7 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 2,0 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,7 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,6 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
Ryba : | Zawiera |
Wie eine Meinung hinzufügen?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: dość dobry 3/5
Na podstawie 1 oceny.