Kundenmeinungen

Bewertung 4.8 / 5
Durchschnitt von: 12254 Anzahl der Bewertungen

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12254 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo staranne,przemyślane pokowanie. , 2021-05-13 18:30:37
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zostało zrealizowane znakomicie. Jak zwykle jestem zachwycona niezwykle starannie zapakowanymi paczkami i zabezpieczeniem produktów. Słowa uznania i podziękowania dla mistrza pakowania. Bardzo szybkie doręczenie i niezwykle pomocny pan kurier. Najlepszy sklep online :-) Polecam. , 2021-05-13 18:28:40
Opinie klientów dodomku.pl Super i szybko , 2021-05-13 16:40:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie zapakowane. Polecam! , 2021-05-13 16:38:44
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle ok ! , 2021-05-13 15:19:21
Opinie klientów dodomku.pl brak oznaczen produkt Polski! , 2021-05-13 14:59:17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko przebiegło pomyślnie. Towary dokładnie zapakowane. , 2021-05-13 13:55:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko perfekcyjne: produkty posegregowane, starannie zapakowane, bardzo wysokiej jakości. , 2021-05-13 13:24:09
Opinie klientów dodomku.pl Polecam dostawę wszystko w porządku. , 2021-05-13 12:33:05
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła z jednodniowym opóźnieniem- zamiast we wtorek to przyszła w środę późnym popołudniem godz 17,30. Wkład chłodzący już nie chłodził : wędliny,sery i śledzie były ciepłe. Przez folię wyglądały jeszcze dość dobrze i mam nadzieję,że będą dobre. Warzywa i owoce przyszły dość świeże tylko rzodkiewka nie wytrzymała przyszła zwiędnięta (nawet liście były żółte). , 2021-05-13 12:20:54
Opinie klientów dodomku.pl Paczka tym razem dotarła nie uszkodzona,jestem bardzo zadowolona,polecam , 2021-05-13 12:07:30
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny staranność i perfekcja.W każdej przesyłce dostrzegam dbałość pracownika,który pakował paczkę.Zawsze wszystko spakowane jest bardzo ładnie, zabezpieczone i poukładane.Nie mam nigdy powodu,aby sobie na cokolwiek ponarzekać.Jestem bardzo wdzięczna i doceniam pracę,jaką wykonują ludzie którzy pracują w waszym sklepie. Bardzo dziękuję.Cieplutkie podziękowania także dla kuriera.Paczki zawsze są w idealnym stanie,dostarczane w podobnym czasie.Kurier grzeczny,sympatyczny.Dla wszystkich gorące pozdrowienia i wielkie dziękuję. , 2021-05-13 10:51:15
Opinie klientów dodomku.pl Mam nadzieję, że wszystko jest ok, choś paczka na jeden dzień utknęła u dostawcy. Mięsko przez folię wygląda ładnie, poszło do lodówki na trochę. Pozdrawiam serdecznie. , 2021-05-13 08:49:12
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko ozrzymalem paczke. Bardzo starannie zapakowana , 2021-05-13 08:19:33
Opinie klientów dodomku.pl Super, szybko i sprawnie realizowane zamówienia. Polecam , 2021-05-12 23:47:04
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-05-12 18:06:11
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa.Towar perfekcyjnie zapakowany,polecam , 2021-05-12 08:47:57
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna realizacja zamówienia :) Dziękuję , 2021-05-11 18:18:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-05-11 14:29:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, to wspaniale ze jest mozliwosc zrobienia zakupow w polskim sklepie z dostawa do Wloch.Zamowienie i dostawa perfetto. , 2021-05-11 14:26:22
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, pozdrawiam. Joanna , 2021-05-11 13:46:36
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybko, bez zwłoki czasowej, godny polecenia sklep i kurier. , 2021-05-10 19:22:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo serdecznie polecam ! , 2021-05-10 17:11:12
Opinie klientów dodomku.pl O smakach i kolorach trudno jest dyskutować. I dlatego trudno oceniać produkty spożywcze , 2021-05-10 16:23:15
Opinie klientów dodomku.pl Super zadowolona wszystko dobrze spakowane complimenti , 2021-05-10 15:53:51
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-05-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5