makaron typu noodle 71,1 %: mąka pszenna, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, tapioka - skrobia z manioku, sól, stabilizatory: E 501, E 339, E 450, E 451, E 452, E 412; cukier, wzmacniacz smaku: E 621; barwnik: E 160a; substancja spulchniająca: E 500; kurkuma, przeciwutleniacz: E 307, sos 27,8 %: olej palmowy, woda, zabielacz w proszku (syrop glukozowy, olej palmowy, białka mleka, stabilizatory: E 340, E 452; emulgatory: E 471, E 472e; sól, barwnik: E 160a), wzmacniacze smaku: E 621, E 635, E 627, E 631; przyprawy (cebula, czosnek, imbir), cukier, olej sezamowy, sól, hydrolizowane białko sojowe, aromaty, nasiona sezamu, substancja konserwująca: E 202; przeciwutleniacz: E 307, Opakowanie z warzywami 1,1 %: odtłuszczone ziarno soi, cebula dymka suszona (szczypiorek)
Goong
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii od spodu opakowania. Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
1. Włóż makaron i suszone warzywa do miski, wlej ok. 400 ml wrzącej wody i przykryj miskę na 4 minuty.
2. Odlej wodę z miski przez otwory w pokrywce.
3. Zdejmij pokrywkę, dodaj sos, wymieszaj przed podaniem. Możesz dodać swoje ulubione dodatki.
Kubek
Wietnam