MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT

Piekarnia Mamy i Taty
55
Super, polecamMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
55
Wszystko super polecamMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
45
Dwa dni w trasie ? jest okMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
55
Swiezutki!MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
55
twardy, nie świeżyMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
05
Paczka jechała prawie tydzień, chleb twardy jak kamień MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
55
Bardzo dobry chlebek ?MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
55
PysznyMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
429MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT

Tradycyjny chleb pszenno- żytni z chrupiącą skórką, bez sztucznych składników wyprodukowany z naturalnych surowców i mąk bez polepszaczy na żytnim zakwasie. Chleb prodkowany dwu fazowo. Pierwszą fazę (podmodę) stanowi 35% mąki pszennej, 35% mąki żytniej, woda, oraz drożdze. Drugą fazę stanowi podmoda oraz 25% mąki pszennej oraz zakwas. Po wyrośnięciu masa dzielona jest ręcznie na kęsy które wyrastają w koszykach wiklinowych w mikroklimacie piekarni. Po osiągnięciu właściwego wzrostu kęsy są nacinane (opcjonalnie posypywane makiem) i wypiekane w piecu ceramicznym typu RRK w temperaturze 240 stopni. 

MAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROTMAMA UND VATI BÄCKEREI OLIVENBROT
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

14,46 zł / kg

ocena

ranking

4.3/5

Preis: 7,23

Produkt vorübergehend nicht verfügbar
Powiadom mnie
o nowej dostawie tego produktu
7.23 PLN NewCondition

Mąka pszenna Typ 750- 60%, mąka żytnia Typ 720- 35%, zakwas z mąki żytniej Typ 720- 5%, woda, sól i drożdże (opcjonalne mak niebieski).


możliwe śladowe ilości sezamu i orzecha


Tradycyjny chleb pszenno- żytni z chrupiącą skórką, bez sztucznych składników wyprodukowany z naturalnych surowców i mąk bez polepszaczy na żytnim zakwasie. Chleb prodkowany dwu fazowo. Pierwszą fazę (podmodę) stanowi 35% mąki pszennej, 35% mąki żytniej, woda, oraz drożdze. Drugą fazę stanowi podmoda oraz 25% mąki pszennej oraz zakwas. Po wyrośnięciu masa dzielona jest ręcznie na kęsy które wyrastają w koszykach wiklinowych w mikroklimacie piekarni. Po osiągnięciu właściwego wzrostu kęsy są nacinane (opcjonalnie posypywane makiem) i wypiekane w piecu ceramicznym typu RRK w temperaturze 240 stopni. 


Wie eine Meinung hinzufügen ?

Wie eine Meinung hinzufügen?

Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.

Opinie klientów o produkcie

Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5

Na podstawie 29 ocen.

  • Mania , 2024-02-27 16:28:33Super, polecam
  • 2022-06-01 12:44:42Wszystko super polecam
  • Leszek , 2021-11-17 16:09:44Dwa dni w trasie ? jest ok
  • Gosia , 2021-10-12 20:05:53Swiezutki!
  • 2021-05-27 16:37:44twardy, nie świeży
  • 2020-12-08 04:20:39Paczka jechała prawie tydzień, chleb twardy jak kamień
  • 2020-11-07 00:02:44Bardzo dobry chlebek ?
  • Smykiel , 2020-10-23 12:58:15Pyszny



koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5