Abbildung Brie-Käse Joghurt


Wartości odżywcze (%) | na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1161 kJ/ 279 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 1,6 g |
w tym cukry | <0,01 g |
Białko | 21 g |
Sól | 1,7 g |
Mleko : | Zawiera |
Bo robimy go dla Was z pełnowartościowego mleka w 100% pochodzącego z rodzinnych gospodarstw, w których wszyscy członkowie rodziny z dbałością i troską czuwają nad doskonałą jakością mleka.
* O obniżonej zawartości tłuszczu względem NaTurek Brie
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
fax (63) 289 71 01
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


Preis: 7,60 zł
PLN https://de.dodomku.pl/BrieKse_Natur_naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 6,84 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Turkisblauschimmelkse/26033.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 6,84 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Blauschimmelkse/27641.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


Preis: 9,32 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Igor_Gorgonzola/44882.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 6,84 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Silbrig_azurblauen_Kse/48983.html