Türkischer Camembert mit Kräutern


Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | < 0,5 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,7 g |
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |
Mleko : | Zawiera |
mleko pasteryzowane, sól, białka mleka, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candid(...)


Preis: 5,56 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Turek_Camembert_leicht._laktosefrei/113797_2357302_556.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


Preis: 7,59 zł
PLN https://de.dodomku.pl/BrieKse_Natur_naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 7,34 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Turkisblauschimmelkse/26033_2358712_734.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 6,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Blauschimmelkse/27641.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


Preis: 9 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Igor_Gorgonzola/44882_2358714_900.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


Preis: 6,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Silbrig_azurblauen_Kse/48983.htmlPreis: 6,65 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Brie_Klassischer_Blauschimmelkse_ser_plesniowy/99271.htmlmleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


Preis: 7,41 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Turek_Brie_naturlicher_Blauschimmelkse/113795.html2025-10-03