kluski (84%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, sól, skrobia modyfikowana, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma (0,01%), dodatki smakowe (16%): sól, cukier, rafinowany olej palmowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; curry w proszku w zmiennych proporcjach (7,6%): kurkuma, anyż, goździk, nasiona kolendry, cynamon; orzech kokosowy w proszku (6,5%), zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, kazeinian sodu (mleko), emulgator: E 471, substancja przeciwzbrylająca: E 554, aromat), aromaty (orzeszki ziemne), maltodekstryna, tłuszcz palmowy, hydrolizowane białko sojowe, substancja zagęszczająca: guma guar, kmin rzymski w proszku (1,6%), suszony szczypior (1,3%), substancja przeciwzbrylająca: E 551; pieprz, ekstrakt z chili (0,3%), kurkuma (0,3%), chili w proszku (0,2%), barwnik: ekstrakt z papryki
marka nr 1 w Polsce*, mega ostra, Laur Konsumenta 2020, bez substancji konserwujących, * Tan-Viet za Nielsen, Panel Handlu Detalicznego, Cała Polska z Dyskontami (Food), Sprzedaż ilościowa i wartościowa w okresie I-XII 2020, kategoria: zupy, segment zupy chińskie
Vifon
Vifon
To Dzisiaj Od 1963
Zupa błyskawiczna z kluskami o smaku wołowym (mega ostra).
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Sposób przyrządzania:
1. Kluski pokruszyć i wrzucić do głębokiej miski. Przyprawy z torebek dodać do smaku. Zalać 0,4 litra wrzącej wody.
2. Przykryć na 3 minuty.
3. Po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia.
Torba
Wietnam
VIFON 913 Truong Chinh Street
Tay Thanh Ward
Tan Phu District
Ho Chi Minh City
Vietnam