Amaizin BIO Adzukibohnen in glutenfreier Salzlake
Produkt nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt sterylizowany.
fasolka adzuki* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,93 g
Produkt nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt sterylizowany.
Wie eine Meinung hinzufügen?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.