mąka pszenna (60%), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna, mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, stabilizator: guma ksantanowa, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu
Placki pszenne
bez oleju palmowego, 5 x ~25 cm
Sandra
Tortilla pszenna.
Masa netto: 300 g (5 x 60 g)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w warunkach otoczenia. Chronić przed gwałtownymi zmianami temperatury oraz bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w warunkach otoczenia w opakowaniu szczelnie zabezpieczonym przed dostępem powietrza i światła, zużyć w ciągu 7 dni.
Przed spożyciem produkt można podgrzać obustronnie na średnio nagrzanej patelni lub w kuchence mikrofalowej na średnim poziomie mocy (ok. 650 W) 5-15 sek. w zależności od preferencji stopnia ogrzania i podpieczenia produktu.
Tortilla na wiele sposobów:
Jajcarskie śniadanie
- jajecznica
- szczypiorek
- kawałki awokado
Fit Wrap
- ser żółty, chudy
- marchewka gotowana
- krążki pora
- paski buraka
- zielona papryka
- sparzona cebula
Zrolowany tuńczyk
- tuńczyk
- jajko na twardo
- czerwona cebula
- sałata
- czarne oliwki
- ogórek konserwowy
Torebka
Polska