kluski (74,9%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, sól, skrobia modyfikowana, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma, dodatki smakowe (25,1%): cukier, sól, suszony orzech kokosowy w proszku (7,3%), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; rafinowany olej palmowy, zabielacz (5,7%) (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, kazeinian sodu (mleko), emulgator: E 471, substancja przeciwzbrylająca: E 554, aromat), aromaty (skorupiaki), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancja przeciwzbrylająca: E 551; maltodekstryna, chili (1,7%), tłuszcz palmowy, czosnek (0,5%), hydrolizat białka sojowego, suszony szczypior (0,4%), pieprz czarny, ekstrakt z galangalu, trawa cytrynowa (0,2%), ekstrakt z chili (0,2%), barwnik: ekstrakt z papryki; czerwona szalotka (0,1%), przeciwutleniacz: E 306
marka nr 1 w Polsce*, mega ostra, Laur Konsumenta 2020, bez substancji konserwujących, * Tan-Viet za Nielsen, Panel Handlu Detalicznego, Cała Polska z Dyskontami (Food), Sprzedaż ilościowa i wartościowa w okresie I-XII 2020, kategoria: zupy, segment zupy chińskie
Vifon
Vifon
To Dzisiaj Od 1963
Zupa błyskawiczna z kluskami o smaku krewetkowym z chili (mega ostra).
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Sposób przyrządzania:
1. Kluski pokruszyć i wrzucić do głębokiej miski. Przyprawy z torebek dodać do smaku. Zalać 0,4 litra wrzącej wody.
2. Przykryć na 3 minuty.
3. Po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia.
Torba
Wietnam
VIFON 913 Truong Chinh Street
Tay Thanh Ward
Tan Phu District
Ho Chi Minh City
Vietnam