Marinierter Butternusskürbis
Maślaki, które znajdziecie Państwo w naszych słojach pochodzą tylko z polskich lasów, głównie okolicznej Puszczy Kozienickiej. Każdą sztukę oglądamy tak, aby do Państwa trafiły tylko najlepsze grzyby. Zalewa jest delikatna, dosmakowana, grzyby jędrne.
Maślaki świetnie prezentują się na świątecznym stole. Tym, którym nie szkoda przerobić ich na potrawy polecamy przygotowanie sosu tatarskiego.
maślak zwyczajny, woda, ocet spirytusowy, cebula, marchew, cukier, sól, ziele angielskie, pieprz, liść laurowy.
Wartość energetyczna: 169 kJ/40 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 7,7 g
w tym cukry: 4,6 g
Białko: 1,2 g
Sól: 1,5 g
Maślaki, które znajdziecie Państwo w naszych słojach pochodzą tylko z polskich lasów, głównie okolicznej Puszczy Kozienickiej. Każdą sztukę oglądamy tak, aby do Państwa trafiły tylko najlepsze grzyby. Zalewa jest delikatna, dosmakowana, grzyby jędrne.
Maślaki świetnie prezentują się na świątecznym stole. Tym, którym nie szkoda przerobić ich na potrawy polecamy przygotowanie sosu tatarskiego.