48 % czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa), 27 % ryż brązowy, granulat (13,9 % mąka kukurydziana, koncentrat (rzodkiewki, czarnej porzeczki i jabłka), olej rzepakowy), granulat kukurydziany (9,8 % mąka kukurydziana, olej rzepakowy)
Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Sonko
Wafle ryżowo-kukurydziane w czekoladzie mlecznej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-003-064
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości, numer partii i data produkcji - podane na boku opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Torebka