Stoll gemahlener schwarzer brasilianischer Pfeffer
Pieprz czarny mielony brazylijski to prawdziwe mistrzostwo smaku i mocny strzał ostrego, wyrafinowanego aromatu. Mielimy go dla Ciebie wyłącznie z dorodnych i wyselekcjonowanych ziaren prawdziwego pieprzu prosto z Brazylii.
Zastosowanie:
- -ryby
- -kasze
- -zapiekanki
- -grill
- -mięso
- -sałatka
- -marynaty
- -farsz
- -makarony


Pieprz czarny mielony brazylijski to prawdziwe mistrzostwo smaku i mocny strzał ostrego, wyrafinowanego aromatu. Mielimy go dla Ciebie wyłącznie z dorodnych i wyselekcjonowanych ziaren prawdziwego pieprzu prosto z Brazylii.
Zastosowanie:
- -ryby
- -kasze
- -zapiekanki
- -grill
- -mięso
- -sałatka
- -marynaty
- -farsz
- -makarony
Papryka to przyprawa otrzymywana z wysuszonych i zmielonych owoców papryki rocznej, rośliny uprawianej w tropikalnych rejonach Ameryki Środkowej i Południowej oraz w Europie P(...)


Preis: 2,21 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Kamis_papryka_ostra/19466.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 1,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/schwarzer_Pfeffer_granulare/27540.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 1,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/gemahlener_schwarzer_Pfeffer/28936.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 2 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Paprika_Boden/30117.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 1,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Kreuzkummel/31694.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 1,76 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Knoblauch_granuliert/32151.htmlCechy: z natury: doskonała jakość, 100% smaku, pełnia aromatu , Fundacja Klubu Szefów Kuchni - rekomendacja


Preis: 2,21 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Hackfleisch_Kurkuma/33024.html