Mlekpol Jantar Käse


mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca: lizozym (z jaj).
Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
energia | 1398 kJ/336 kcal |
tłuszcz w tym | 24 g |
- kwasy nasycone | 17 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 30 g |
sól | 2,3 g |
Jaja : | Zawiera |
Mleko : | Zawiera |
Wie eine Meinung hinzufügen?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 5 ocen.
- 2020-06-01 10:04:33Rewelacyjny!
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato norbiksyna


Preis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Gold_Mazurka_Hartkse_Scheiben_plastry/30070.htmlPreis: 6,35 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Hartkse_in_Scheiben_geschnitten_Rottdamer_Rottdamer/36123_2336679_635.htmlPreis: 8,66 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekpol_Mozzarella_Kse_in_einem_Stuck/99151_2336580_866.htmlPreis: 10,63 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekovita_Cheddar_Cheese_ein_Stuck/99185.htmlPreis: 14,22 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekovita_Cheese_Gouda_ein_Stuck/99190.htmlPreis: 10,62 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekovita_Cheese_Mazdamer_ein_Stuck/99222.htmlPreis: 11,83 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Mlekovita_Mini_Roulade_Ustrzycka_Kse_Gedmpft._gereift._geruchert_parzony._dojrzewajacy._wedzony/99253.htmlPreis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Royal_aus_Kolno_Hartkse_hermetisch_verpackt_zolty_pakowany_hermetycznie/28124.htmlPreis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Gouda_Hartkse_Scheiben/29417.htmlPreis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Salami_Scheiben_Hartkse_plastry/30072.htmlPreis: 5,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Edam_Hartkse_Scheiben_plastry/30291.htmlPreis: 5,39 zł
PLN https://de.dodomku.pl/geruchertem_Gouda_Hartkse_Scheiben_zolty_plastry/30292_2336253_539.html