Radix-Bis feines Meersalz


sól morska drobnoziarnista, E536 - substancja przeciwzbrylająca.
Wie eine Meinung hinzufügen?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 3 ocen.
Preis: 10,59 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Meer_Salzmuhle/35155.htmlOpis:Sól morska pozyskiwana jest przez odparowanie wody morskiej. To najbardziej znana przyprawa w naszej kuchni. Ze względu na unikalny smak od wieków ceniona jest w kuchniac(...)


Preis: 8,39 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Treasures_of_the_Ocean_Sea_Salt_fein_gemahlen_mielona/46737.htmlPreis: 11,78 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Schtze_des_Ozeans_Meersalz_grob_gemahlen_mielona/46738.html2026-12-12
sól morska drobnoziarnista jodowana (sól morska, substancja wzbogacająca: jodan potasu), Zawartość jodanu potasu 3,9 +/- 1,3 mg / 100 g soli


Preis: 2,99 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Sante_feinkrniges_Meersalz_mit_Magnesium_ohne_antyzbrylaczem_bez_antyzbrylacza_z_magnezem/47603.htmlsól NaCl - 99,5%, substancja wzbogacająca: KIO3 - jodan potasu, substancja przeciwzbrylająca - E 536, 100 g soli zawiera 3,9 ± 1,3 mg jodanu potasu


Preis: 3,63 zł
PLN https://de.dodomku.pl/jodiertes_Speisesalz_Kondensmilch_Fein_jodowana/28776.html2027-04-28
sól NaCl - 97%, sunstancja wzbogacająca: KIO3 - jodan potasu, substancja przeciwzbrylająca: E 536, 100 g soli zawiera 3,9 ± 1,3 mg jodanu potasu


Preis: 3,40 zł
PLN https://de.dodomku.pl/oSalz._jodiertes_Steinsalz/31525.htmlPreis: 2,31 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Nitritsalz/31683.htmlPreis: 3,42 zł
PLN https://de.dodomku.pl/Steinsalz_jodiert/31889.htmlPreis: 5 zł
PLN https://de.dodomku.pl/RadixBis_Buchweizen_Bulgur/49789_2204190_500.htmlPreis: 5,64 zł
PLN https://de.dodomku.pl/RadixBis_Grie_Dinkel/49856.htmlPreis: 3,55 zł
PLN https://de.dodomku.pl/RadixBis_Hafergrutze/49858.html2026-03-31